Vykdoma...
 
 
   
Anketa Albumas Laisvalaikis Pažintys Pasisakymai
Leta., 56m.
tikejimas i Dieva,tai yra tikejimas i save.juk mes ir mamos ir angelai sargai, ir tevai,ir vis dar kazkam vaikai(kas tevus gyvus turi).visa sv. trejybe mumyse.nereiketu saipytis is biblijiniu personazu.vadinas si knyga ne jums ir tiek.
 
Leta., 56m.
Daivikė rašė:
DRAUGYSTĖ TARP MOTERŲ Pakvaišęs tai įmanoma?


ilgos moteriskos draugystes pagrindas-skirtingas skonis vyrams ir vienodas skonis vynui Besišypsantis
 
Leta., 56m.
Salomeja,jei jusu nekviecia,tai pati pakvieskit.tikrai dabar galvoju...o moterys ar kviecia vyrus i pasimatymus?ir ar uztenka vien nuotraukos anketoj,kad noretusi susitikt su kokiu nors sauniai nuotraukoj atrodanciu vyruku?
 
Leta., 56m.
va ka as neseniai perskaiciau ;visoms toms,kurios atsisako eit i pasimatymus,zemej kas kart gimsta po katina ir su juo jus praleisit savo visa likusy laisvalaiki.
 
Leta., 56m.
 
Leta., 56m.
norit gerai praleist vakara,pasisokt,issiplepet,padukti?mano patarimas...nesikvieskit nei vieno vyro.ne vyruose beda,bet moteriskese.butinai tarpe jusu atsiras sanitare,kuri bet koky pamalonins,butinai atsiras nusipelnius liaudies konservuotoja,kepeja ir t.t ir is gero vakaro neliks nieko,tik geda uz bobu elgesi.nemanau,kad atskleidziau kazkokia paslapti.ir pacios tai seniai zinot.
 
Leta., 56m.
oi,Danutes,cia dar giliau...daug giliau,o kur dar dvasine kultura?
 
Leta., 56m.
kaip reik myleti save?mes cia juk apie dvasinguma.....savo dvasinguma kalbam.
 
Leta., 56m.
Daivikė rašė:
jauni vyrukai į viską žiūri kitaip.....Leta,neturit žento?


ne zento neturiu,sunui 25metai.ytariu,kad greit turesiu marcia(va cia kiek reikalu man bus..kaip reiks man ismokt susidraugaut su ja.jei ka jusu visu prasysiu pagalbos) Besišypsantiso mano sunus man atrodo toks mastantis apie viska vyriskis...matyt,kad mano sunus Besišypsantis
 
Leta., 56m.
aleliuja!!Daivik,tiesiai i desimtuka.net kai iskeliau ta tema,visos kalbos sukosi tik apie moteru meile vyrams.pirmiausia reik ismokti save myleti ir nereiks tada reikalaut meiles ir kazkokio supratimo is vyru.as kazkaip sventai tikiu..jei draugauji pati su savim,tai ir aplinka draugaus su tavim.
 
Leta., 56m.
kokie kitokie?
 
Leta., 56m.
Daivikė rašė:
Buvo ir mane aplankęs vienas ''ŠLYKŠTUKAS''.....tfuuuuuuu......iš kur toks brūdas ir išlenda?


Besišypsantis Daivule ar tik ne apie pona geni kalbi?? Besišypsantis
 
Leta., 56m.
pirmiausia turbut reiketu uzblokuot isdykelio tlf.nr..su ta viltim,kad gal antros korteles neturi,o jei ka,pati pasikeisciau numeri,o kad rasineja,tai ka dabar padarysi...visi dabar rastingi.
 
Leta., 56m.
as taip galvoju..zmogus norejo pasikalbet ar pasiplepet kas jam aktualu ir ka jis perskaite....?kad jis is gyvuliu gimines Besišypsantis nors kartais buna isimciu ir is vis kaip jis maryjos zemej drysta cia apie kazkokias slykstynes kalbeti.tai, Smile,as galvoju,kad jis uzsikase po lapais is gedos.juk cia kaip..jei tik koks nors vyrukas kad ir visai ne koks, ka nors ne taip paraso,tai iskart nuosprendis aiskus.. uzbombardavimas Besišypsantis
 
Leta., 56m.
pagridinis herojus jau niekad nebeislys is pogrindzio Besišypsantissakes mums mergickos...sakes Besišypsantis Besišypsantis